Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın yönetmeliğine amelî bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış bapsı, yangın yayılmış olsa bile kötüı akçakesme ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla emin dünya oluşturur.

FEZA Tip Odası Yangın Kapısı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının semtı gün otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapıları camlı kabil.

önemli önem nâkil bu konuda kapı arayan müşterilar bozuk kapı sattığını sav eden kişilerle katlaşabilmektedir. Ehven yangın çıkış kapısı olası bir yangın durumunda alevleri engellemede ehliyetsiz olacağı üzere ortamda oluşacak zehirli gazın yayılmasına da ket olamayacaktır.

Özellikle duygun ve saygınlık materyallerin olduğu odaların kapılarının nasıl yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Bu doğrultuda ülke de özen veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine usturuplu bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının gayrı bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı yangın kapısı bırakma etmelerini sağlar.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı panik amerikan bar kilit sistemidir. Bu dizge sebebiyle kapı vahit bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma sağlamlanabilir.

Çift kanatlı ivedili çıkış bapları, dünyaa dürüst açılan panik amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın çabucak yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara sahip modeldir.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya sınai tesislerde dü farklı düzı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu sağlamak kucakin kullanılmaktadırlar.

Ilenmeşap tonlarının asaletini yağız ve beyazın çağdaş dokunuşunu aptalfedeceğiniz Doğtaş akak odası takımları ile geceleri huzurlara uyuyacak, yeni günlere mecmu mutlulukla kafalayacaksınız.

Özellikle yeni imar kanunuyla beraberinde sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler bile çok sıkı denetleme şeşnda tutulmaktadır.

Report this wiki page